Терпіннівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про коригування тарифів на водопостачання

Дата: 10.06.2019 15:58
Кількість переглядів: 308

ПРО НАМІРИ

щодо обгрунтування зміни тарифів на послуги з централізованого водопостачання КП «Добробут» Терпіннівської сільської ради МР ЗО

 

       КП «Добробут» Терпіннівської сільської ради МР ЗО надає послуги з централізованого водопостачання на території сіл Терпіння, Федорівки, Зарічного.

Діючі тарифи на послуги з централізованого водопостачання були встановлені рішенням Терпіннівської сільської ради від 31 травня 2017 р. №02  та введені в дію з 01.09.2017 р..

З того часу значно зросли ціни на електроенергію (на 16%), пальне (на 25%), послуги, матеріал та інше. Підвищився розмір мінімальної заробітної плати на 30,4% та прожиткового мінімуму на 14%. ,

Як наслідок, під впливом цінових коливань, підприємство відчуває нестачу у власних обігових коштах, що можепризвести до зростання заборгованості до бюджетів різних рівнів та створювати додаткові навантаження на фінансовий стан підприємства через нарахування пені та штрафів. Для підтримки підприємства Терпіннівською сільською радою неодноразово відшкодовувалась різниця між діючим тарифом та фактичними витратами, що стало додатковим навантаженням на місцевий бюджет .

Зауважимо, що підприємством розробляються та впроваджуються заходи з економії матеріальних ресурсів, підвищення продуктивності праці.

Враховуючи викладене, виникає необхідність у підвищенні тарифів на послуги з централізованого водопостачання.

КП «Добробут», згідно діючого законодавства, звернулось до Терпіннівської сільської ради для встановлення нового тарифу на даний вид послуг у розмірі 32,80 гривень з урахуванням податку на додану вартістьдля населення, юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців з 1 серпня 2019 р.

Зауваження та пропозиції надавати до Терпіннівської сільської ради  за адресою: с. Терпіння, вул. Ювілейна, 1, та до комунального підприємства «Добробут» за адресою: с. Терпіння, вул. Таврійська, 86, до 20 червня 2019 р.

 

 

Адміністрація КП «Добробут» Терпіннівької с/р МР ЗО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь